Lektion/ kurser

Allt du behöver veta om att

KURSER | TRÄNA REGELBUNDET MED TRÄNARE

Vår padelkurs på Projcon Padel, där vi erbjuder en spännande möjlighet att utforska och förbättra dina padelfärdigheter. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som strävar efter att finslipa din teknik, är vår kurs utformad för att möta alla nivåer och skapa en givande padelupplevelse.

Privatträning

Att anlita en privattränare då och då kan göra mycket för att rätta till teknikfel och nöta in speciella slag. På Projcon Padel finns flera duktiga privattränare som kan anlitas på klubbens anläggningar. Privatlektioner på Projcon Padel bokas och betalas via Matchi.

Alla privatlektioner kostar 450 kr- 700 kr/timme beroende på vilken tid man bokar. Detta gäller för 1-4 spelare.

Boka tränare och tid på länken nedanför. Observera att du måste vara inloggad på Matchi för att kunna boka.

Har du frågor – mejla till padel@projcon.se

Våra kurser

Vårens kurser har nu startat och grupperna är fulla. Ibland kan det dock dyka upp en plats så om du är intresserad kan du maila till padel@projcon.se

Lite senare i vår kommer vi att öppna upp anmälan för höstens. Mer information om det kommer.

Förutom kurser har vi många andra aktiviteter man kan boka in sig på, bl.a. Lunchpadel och Matchspel med tränare.


Om Cristian Cuevas

Testa något som fungerar

Mitt engagemang för padel har drivit mig att hjälpa spelare på alla nivåer att uppnå sina mål och utvecklas i spelet.Under mina 4 år som padeltränare har jag arbetat med spelare på alla nivåer, från Juniors, nybörjare till avancerade. Jag har många timmars erfarenhet på banan och en förutom grundutbildning från PDL även en utbildning från M3 Academy Spain - Steg 1 i bagaget. 

BLI DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV!

UTVECKLA DITT PADELSPEL MED VÅRA TRÄNARE.

Teknisk Perfektion


Cristians fokus på teknik är oöverträffat. Varje rörelse, varje slag bryts ner för att säkerställa maximal precision och effektivitet.


Dynamiska Övningar


Glöm monotona rutiner! Cristians sessioner är kända för deras dynamik, med intensiva övningar som utmanar och stimulerar dig både fysiskt och mentalt.


Personlig Utveckling


Varje träningspass är anpassat efter dina individuella behov och mål. Cristian agerar som din personliga guide mot padelmästerskap